ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

 U 18. kolu Premijer lige BiH, lider prvenstva Široki Brijeg slavio je na gostovanju u Vitezu protiv istoimenog domaćina rezultatom 3:1. Hat-trick postigao je Wagner Santos Lago i to sve tri pogotka glavom. 

Međutim, sport je nažalost opet ostao u drugom planu.
Naime, redakciji portla Artinfo.ba javili su se predstavici Škripara (navijači Širokog Brijega) Kiseljak, želeći objaviti svojevrsni demant na pisanje određenih sarajevskih medija

"Ovim putem vam se obraćamo da bi demantirali sporni članak u Dnevnom Avazu te izvještavanje Federalne televizije. Po tko zna koji put te novine blate,pljuju i lažu o nama.Smatramo kako ovo nije napad samo na Škripare nego na sve hrvatske navijače pa i Hrvate u BiH.
Opet nas bez razloga nazivaju "fašistima,ratnim zloćincima i agresorima", stoji između ostaloga u priopćenju.

Naime,  u subotu, 21.ožujka, kako kažu, došli su u Vitez podržati voljeni klub N.K Široki Brijeg. Ušli su na stadion i pozdravili se sa domaćim navijačima. Sve je proteklo u najboljem redu, sve dok se pored stadiona nije skupila grupica mladića koji nisu podržavali ni jednu od momčadi.
Odmah su krenuli s provokacijama a policija, koje je kako kažu bilo u velikom broju, ništa nije poduzela.

"Gotovo cijelu utakmicu, ta grupa nas je vrijeđala ali i gađala raznim predmetima dok je policija umjesto da ih smiri, cijelo vrijeme pazila nas sa palicama u rukama, čekajući samo jedan potez da upotrijebi silu.

Ponovno je ispalo da su oni ti koji su ugroženi, što su ponovno iskoristili pojedini sarajevski mediji, da bi osramotili ova dva hrvatsa kluba i njihove navijače.Između ostaloga, rečeno nam je da smo mi vrijeđali i pjevali uvredljive pjesme na nacionalnoj osnovi", napominju dalje.

"Ovim putem poručujemo novinarima Avaza i FTV-a da objektivnije sagledaju ovu ali i brojne druge situacije, te da ne traže senzacije tamo gdje ih nema, pogotovo s obzirom na činjenicu da ni jedan drugi medij nije dao nepotrebnu medijsku pažnju onima koji je nisu zalužili, misleći na huligane koji samo štete sportu ali i cjelokupnom bh društvu, zaključili su Škripari iz Kiseljaka.

 

I.M.|Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17