× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Odlične ekipe

bilalovac teren

 

Malonogometni turnir u Bilalovcu pruža jako zanimljive utakmice ove godine. Sinoć su pobjede upisale ekipe Gomionica, Mrki komerc i Caffe Kula. Gomionica je sa 4-2 savladala ekipu Caffe Kula. Ekipa Mrki komerc pokazala je kako računa na visok plasman pobjedom od 4-1 nad ekipom Bucomerc. U posljednjoj utakmici večeri , u utakmici biti ili ne biti, ekipa Caffe Kula savladala je ekipu Caffe Contego i plasirala se u drugi krug.

Večeras u 20 sati igraju Neimari i Palež. U 21 sat snage će odmjeriti Chillout Kiseljak i Inter-com Zenica, dok će natjecateljski dan zatvoriti ekipe Se-pal/Vala trans i Kare autodijelovi.

Grupna faza približava se kraju, a u drugoj fazi natjecanja očekuju nas još veća uzbuđenja.

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski kiseljak - novi 28.6.
  • Odlične ekipe

bilalovac teren

 

Malonogometni turnir u Bilalovcu pruža jako zanimljive utakmice ove godine. Sinoć su pobjede upisale ekipe Gomionica, Mrki komerc i Caffe Kula. Gomionica je sa 4-2 savladala ekipu Caffe Kula. Ekipa Mrki komerc pokazala je kako računa na visok plasman pobjedom od 4-1 nad ekipom Bucomerc. U posljednjoj utakmici večeri , u utakmici biti ili ne biti, ekipa Caffe Kula savladala je ekipu Caffe Contego i plasirala se u drugi krug.

Večeras u 20 sati igraju Neimari i Palež. U 21 sat snage će odmjeriti Chillout Kiseljak i Inter-com Zenica, dok će natjecateljski dan zatvoriti ekipe Se-pal/Vala trans i Kare autodijelovi.

Grupna faza približava se kraju, a u drugoj fazi natjecanja očekuju nas još veća uzbuđenja.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.