ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Poluteška kategorija

kujundzic_fea_436245.jpg

 

Mladen Kujundžić, porijeklom Kiseljačanin (Brestovsko), 29.kolovoza ima borbu na Fighting & Entertainment Association turniru četvorice u poluteškoj kategoriji . Protivnik je Mihail Miuterev, a borba će se održati u Kišnjevu (Moldavija). Pobjednik će imati priliku napasti titulu u kategoriji do 95 kilograma, koju trenutno brani Alexandru Burduja.

Kujundžić već ima iskustvo borbe s Moldavskim prvakom te ga je u ožujku prošle godine pobijedio nakon extra runde, piše Profightstore.

„Odličan borac, čvrst, jako udara ali taj dan sam bio bolji i vjerujem da ću ga opet pobijediti ukoliko dođe do našeg ponovnog susreta“, kazao je Kujundžić u razgovoru za Profightstore, pa je nastavio:

„Zadnju borbu sam odradio točno prije godinu dana. Nakon toga sam imao operaciju koljena. U borbi protiv Silve mi je na početku druge runde pukao prednji križni ligament te mi je do kraja borbe još nekoliko puta zaplesalo koljeno. Izvukao sam pobjedu što mi je najbitnije, ozljeda prolazi ali poraz nikad.“

Hrvatski kickboksač je u dosadašnjoj karijeri odradio točno 100 nastupa te ga jedino njegove kćeri mogu zaustaviti i reći mu da se više ne bori.

„Teško je reći koliko ću se još boriti. Tko ovo nije probao ne zna što je to. Jedino me kćerkice Nika i Kasia mogu zaustaviti i reći mi da se ne borim više ako s odrastanjem neće moći trpjeti i gledati me kako vodim ovakav život. Ovo je okrutan sport i naravno Božja volja. Sa sigurnošću mogu reći da sam sad u najboljim godina, ni fizički ni psihički nikad nisam bio jači“, rekao je Mladen, pa je potom zaključio:

„Trebala je biti borba krajem ožujka ali je sve planove pomrsila korona tako da sam želja borbe, zdrav sam i biti ću spreman za turnir. Ovo mi je prvi put u karijeri da sam u turniru, točnije dvije borbe istu večer, veliki je to izazov za mene ali ja volim izazove. Hvala svima koji vjeruju u mene i podržavaju moj rad. Posebno hvala mojim trenerima Ivanu Kostanjčaru, Romanu Valenčiću i Luki Brkljači koji mi nesebično pomažu.“

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17