× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • Poštivanje epidemioloških mjera


Obavijest ddruga Sportkis Kiseljak

Utrka će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi u Bosni i Hercegovini.

Svi sudionici utrke morat će proći kroz trijažni šator gdje će im se izmjeriti temperatura i izvršiti dezinfekcija ruku. 

Utrka će biti podijeljena na tri startna bloka od po 90 trkača, svaki startni blok će polaziti jedan za drugim u razmaku od pet minuta.

Prolaskom kroz startno/ciljnu ravninu trkači će dobiti medalju, stoga se mole svi trkači da se ne zadržavaju u startno/ciljnoj ravnini, nego da idu dalje na prostor na trgu ili dalje do prostora planiranog za parking. 

Za sve dodatne informacije, blagovremeno ćete biti obaviješteni, poručuju organizatori.

 

Podsjećamo, udruga Sportkis Kiseljak organizira prvu atletsku utrku kroz Kiseljak – Kiseljak 5k. Utrka će se održati 1.kolovoza ove godine a svi sudionici, njih 250 koliko je planirano, će imati priliku trčati prekrasnim krajolikom kroz središnji dio općine Kiseljak.

Start utrke je planiran u 19.30h iz ulice Obale hrvatske mladeži (Trg kneza Radoje). Daljnja ruta će biti prema ulici žrtava Domovinskog rata, ulici Josipa bana Jelačića, gdje će sudionici dolaskom do tržnog centra Pacific skrenuti lijevo prema Lovačkom domu, te preko novog mosta kroz park generala Filipovića. Nakon izlaska iz parka, utrka prolazi ulicom žrtava Domovinskog rata prema Visočkoj cesti prema Crvenoj stijeni. Nakon toga trkači prave okret i nastavljaju prema kružnim tokovima na novoj zaobilaznici nakon čega slijedi prolazak pored stadiona i ulaska u ciljnu ravninu, sveukupno 5 km.

Za sve sudionike bit će pripremljeni bogati startni paketi koji uključuje čipirani startni broj, dry fit majicu, okrepu za vrijeme i nakon utrke, medalju s logom utrke i još mnogo toga. Također, predviđene su i bogate nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i najbržu Kiseljačanku i Kiseljačanina.

 

Za više informacija ali i prijave posjetite stranicu:www.sportkis.ba Facebook i Instagram profil.

 

artinfo.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.