ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Udruga Kluba navijača GNK Dinamo Zagreb

clanska dinamo vitez

„Klub navijača Dinama Vitez u subotu 27. lipnja uručit će iskaznice i prigodne poklone svojim članovima“

 Vitez nastavlja da impresionira sve simpatizere, a već sada i svoje članove, organiziranjem novih događaja u novouređenim prostorijama Kluba u nekadašnjem kafiću „Kataka“. Tako će, u subotu 27. lipnja od 17:00 sati službeno započeti s uručenjem iskaznica sa simboličnim poklonom svojim članovima.

„Prethodnih dana intenzivno smo radili na pripremanju članskih iskaznica Kluba navijača Dinama Vitez, ali i nastavku uređenja i opremanja naših prostorija. Od velikog događaja, kojeg smo organizirali prije točno deset dana, a kojeg su prenijeli svi lokalni i županijski mediji, do danas, imamo skoro 200 članova. Bit ću iskren, očekivali smo da ćemo na dan otvaranja prostorija imati preko stotinu članova jer smo se, kvalitetno i s mnogo truda pripremali da svi simpatizeri i navijači Dinama iz Viteza, Središnje Bosne, ali i šire, imaju svoj Klub navijača. Ovoga vikenda, u subotu, pripremili smo događaj podjele članskih iskaznica, roštilj, piće po promotivnim cijenama i lijepo druženje, svim članovima, ali i onima koji će to tek postati. Osim toga, zajednički ćemo na terasi Kluba, gledati utakmicu 31. kola 1. HNL između Dinama i Osijeka. Ovim bih se putem u svoje osobno ime, a i u ime Upravnog odbora UKND Vitez i svih članova, želio iskreno zahvaliti svima koji su nam na razne načine pomogli u dosadašnjem radu. Mnoge aktivnosti pripremamo i u vremenu ispred nas, stoga pozivam sve zainteresirane da nam se jave, da se učlane u naš Klub i podrže rad organizacije, koja je, bit ću slobodan reći, jedna nova svijetla točka lokalne zajednice“ rekao je u razgovoru za viteški.ba predsjednik Udruge Klub navijača GNK Dinamo Zagreb Vitez, Vlado Mišković“.

 

105580311_2804007769710186_4058825497551999012_n.jpg

 

Svi zainteresirani za učlanjenje u Klub navijača Dinama Vitez mogu to učiniti svakim danom u prostorijama Kluba od 7:30 do 12:00 sati ili od 16:00 do 22:00 sata. Također, rad KND Vitez može se pratiti putem njihovih facebook i instagram stranica, stoji u priopćenju.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17