× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • 40 godina Kluba

brnjaci slavlje djeca

Na Brnjacima je danas održan prvi dio dvodnevnog nogometnog turnira za djecu, organiziran u sklopu proslave 40 godina Nogometnog kluba Brnjaci.

Tijekom cijelog dana se igralo na dva terena u dvije kategorije, uzrast 2009./2010. godište (7+1) te 2013./2014. godište (5+1).

U mlađoj kategoriji najuspješnija je bila ekipa ŠN Bubamara iz Kiseljaka, osvojivši prvo mjesto dok je njihov igrač Maro Bošnjak proglašen za najboljeg igrača. Najboljim golmanom proglašen je Petar Grubešić a najboljim strijelcem Karlo Andrijašević.
Drugo mjesto pripalo je ekipi ŠF Alfa iz Busovače dok su domaćini osvojili treće mjesto.

 {source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fofficial.brnjaciportal%2Fposts%2F2173609696118438&width=500" width="500" height="731" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>


<script language="javascript" type="text/javascript">
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

U starijoj kategoriji, pobjedu je pak odnijela ekipa NK Brnjaci, drugo mjesto je pripalo ekipi ŠF Šampion (Ilidža) a treće kiseljačkoj Bubamari.

Najboljim igračem proglašen je Vedad Kustura, strijelcem Ivano Perić dok je najbolji golman Nikola Perić.
Sudjelovanje na prvom danu turnira uzele su i ekipe: NK Fojnica, ŠF BAAP Sportivo, FK Bilalovac te FK Omladinac.

 

Mladim nogometašima, poput pravih profesionalaca, nije smetala ni kiša koja je u popodnevnim satima malo pokvarila dojam inače prekrasne atmosfere, dobro organiziranog turnira i odličnog terena koji Brnjačani imaju.

 Najveće zasluge za organizaciju ovog malog turnira koji djeci zasigurno puno znači pripadaju prije svega trenirima Davoru Milosu te Marku Batarilu kao i predsjedniku odnosno tajniku Kluba, Ronaldu Bakuli i Mati Puljiću.

 

Turnir se nastavlja sutra kada će na teren izaći ekipe godišta 2011./2012. te iz Kluba pozivaju sve zainteresirane da se odazovu, podrže ove mlade dečke i njihov trud, uživaju u dobroj hrani i piću ali i svjedoče borbenosti malih nogometaša i njihovim zavidnim nogometnim sposobnostima.

 

104648184_560826191277907_5145116960656837499_n.jpg

 

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.