× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • Kiseljačani slavili

milwall kiss prvo

 

U sjajnoj atmosferi kreševske Garaže održano je 55.izdanje kviza Sudačka nadoknada. Bio je to jubilej za ovo rekordno mjesto, koje je deseti put ugostilo najbolje nogometne znalce. Uvertira u kviz bio je 4.rođendan objekta, koji je proslavljen noć prije, uz nastup Innuendo banda.

Na području Kreševa i Kiseljaka subota je bila prepuna događanja , te se to možda malo i odrazilo na broj ekipa. No, 9 ekipa je bilo spremno napasti tron.

Milwall je ušao u pobjednički ritam, i ubilježio i drugu pobjedu zaredom. Time je bačena rukavica u lice Žepčacima, koji su naredni domaćini. S obzirom na formu, možemo reći da Kiseljačani idu samouvjereno i po bodove u gostima. Milwall je osvojio 1600 bodova, a ovoga puta prvi pratitelj je bila mix ekipa Riverside/Darun strašni, koja je bila 40 bodova ispod.

UD Čika se morao zadovoljiti tek trećim mjestom, koje nije u skladu sa njihovim ambicijama, ali su makar pokupili i bonus gajbu piva, kojom su utažili žeđ i potapali tugu.

Ekipa Stop MHE je odlično startala, ali na kraju su malo posustali i ostali bez postolja.Desetkovana domaća ekipa nije uspjela napraviti dobar rezultat.

Vrijedi spomenuti i da su se u Garaži potrudili i još jednom počastili sve odličnom mezom, koja je napravila podlogu za pive i gemište.

Kviz je 19.lipnja u Žepču.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.