Povratak na tron

milwalll.jpg

 

Nakon duže stanke , vratila se i Sudačka nadoknada. Neki će reći kako nije bilo stanke, jer se svakodnevno rešetalo online, ali pravi kvizaši su jedva dočekali ono pravo, "live" izdanje. Povratnički, 54.kviz održan je u Caffe-u Miami u Kiseljaku, koji je svoje uvjete maksimalno prilagodio, i ispoštovao sva pravila u svezi sa naredbama.

Na pobjednički tron vratila se kiseljačka ekipa Milwall, koja je tako uspjela na svom terenu doću do zlata. Drugo mjesto osvojili su njihovi najljući rivali, ekipa UD Čika iz Žepča. Brončana medalja otišla je u ruke ekipe Stop MHE, a četvrto je osvojila ekipa Junko sač .

Sudjelovalo je ukupno 12 ekipa, a po prikazanom znanju vidi se da su ekipe bile aktivne u doba pandemije, i neprestano učile, ponavljale i osvježavale znanje.

Prije kviza, jednom od najboljih kvizaša, Stjepanu Galiću Pepi, uručen je rođendanski poklon, sa zakašnjenjem. Također, vrijedi spomenuti da je Uprava kviza zaželjela sreću Ivanu Jimmyju Staniću, koji na pola godine napušta kvizašku karavanu zbog odlaska u misije.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3
  • RADOJE

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • Radoje 2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17