ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Zahvala nogometašima

bako_krtica.jpg

 

Budući da je danas na HRT-u 2 repriza finala SP-a u Rusiji između Francuske i Hrvatske, red je podsjetiti se i jedne zanimljivosti.

Utakmice su se vatreno gledale i u Lepenici, gdje je žarište bio Caffe bar Casablanca, koji je uvijek bio krcat i tražila se "karta" više. Lepeničani su navijali iz petnih žila, a dvojica od njih, popularni konobar Blaženko Petrović Bako i tada učenik 3.razreda srednje škole Marin Vrcić Krtica zakleli su se da će , u slučaju osvajanja zlatne medalje, skočiti u rijeku Lepenicu sa zastavom. Iako Hrvatska nije uzela to toliko željeno zlato, iako je vladala turobna atmosfera nakon poraza, Blaženko i Marin su ipak odlučili ispuniti obećanje.

Sa zastavom s natpisom Lepenica skočili su u rijeku, i uz pjesmu "Moja domovina" digli atmosferu. Prihvatili su to i ostali navijači, ali i prolaznici koji su se našli na ulicama. Rijeka je bila mutna i hladna, no ni to ih nije omelo.

Nakon toga atmosfera je bila ponovo sjajna, a slavilo se do dugo u noć. HRT je pravio video zahvale nogometašima, a jedan njihov prijatelj odlučio je video i slike navijanja poslati na HRT. Pristiglo je na tisuće uradaka, ali ovaj je uvršten u veliki video s insertima, te su se dva Lepenčanina našla u dva navrata na njemu.

Video je na youtubeu pogledalo oko 7 tisuća ljudi, no HRT je izvijestio da je preko tv kanala i web stranice na koju je izravno postavljen (ne youtube) video pogledalo više milijuna ljudi. Naravno, video su pogledali i srebrni nogometaši i njihov stožer, i bili su oduševljeni.

"Ovom prilikom htjeli bismo zahvaliti svim gledateljima HRT-a koji su uz nas uživali u uspjehu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Slali ste nam mnoštvo mailova, videa i fotografija, a mi smo uspjeli spojiti neke od njih i staviti ih u prekrasan spot s dočeka Vatrenih uz pjesmu Moja domovina. Uživajte!", stoji u opisu videa.

bako-hrt.jpg

 

bakooo.jpg

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17