Slika koja je oduševila Hrvatsku

boysi inkubatori akcija

 Foto: D.R. / Index

 

NAVIJAČI Dinama ne prestaju pomagati najugroženijima i onima kojima je pomoć najpotrebnija i u novoj teškoj situaciji koja je zadesila Zagreb.

Nakon što su proteklih dana zbog pandemije koronavirusa selili Kliničku bolnicu Dubrava te starima i nemoćnima širom grada raznosili lijekove i namirnice, sada pomažu nakon teškog potresa, snage 5,3 po Richteru, koji je jutros pogodio Zagreb.

 

Njih više od tisuću, opremljeni zaštitnim maskama i u dogovoru s nadležnim službama na terenu, skupilo se i došlo pomoći.

Poslani su tamo gdje su najranjivije skupine pogođene potresom.

Trudnice i rodilje s bebama koje su tek došle na svijet, rano jutros su u naručjima morale napustiti rodilište u Petrovoj ulici i izaći na otvoreno na veliku hladnoću, jer upravo je počeo padati snijeg.

BBB-i su im priskočili u pomoć noseći deke i potrepštine, a zatim su prionuli selidbi dijela rodilišta u Petrovoj na Boysima poznatu lokaciju, KB Dubravu.

Tom prilikom nastala je iznimno dirljiva fotografija: Bad Blue Boysi iz rodilišta i bolnice oštećene snažnim potresom pažljivo iznose inkubatore - neprocjenjivo važne aparate za preživljavanje prerano rođenih beba.

Pekara u Zagrebu dijelila hranu građanima nakon potresa

index.hr

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17