ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
PD Pogorelica

umjetna stijena skola

 

Još jedna lijepa sportska vijest objelodanjena je protekloga vikenda. Riječ je o uspješno završenoj realizaciji jednog novog projekta članova Planinarskog društva Pogorelica iz Kiseljaka koji su u dvorani Srednje škole "Ivan Goran Kovačić" u Kiseljaku, ujedno gradskoj dvorani, postavili umjetnu stijenu za penjanje.

Predsjednik Društva, Pavo Sović potvrdio nam je da je riječ o dijelu projekta nazvanog "Škola planinarstva" a koji je u pripremi. Kako je kazao, ideja je došla iz dva pravca, odnosno stijena će služiti privlačenju mladih potencijalnih planinara, širenju planinarskog duha među širom društvenom zajednicom kojoj će stijena također biti pristupačna. S druge strane, motivi su i planinarskog karaktera jer će stijena služitu za vježbu i učenje elemenata alpinizna. Voditelj projekta je priznati planinar Almir Imamović a isti je financijski podržan od strane Federalnog ministarstva kulture i sporta kao i javnog poziva u okviru Projekta „Via Dinarica".

Prema riječima ravnateljice Srednje škole, Mirjane Medić, termini su već odobreni, naravno besplatno kao i svim drugim sportskim klubovima i vjerojatno će se raditi o utorku i četvrtku ali i svim slobodnim vikendima. "Svi su dobrodošli koristiti stijenu naravno samo uz nadzor stručnih osoba koje će pratiti dostupne termine" zaključio je Sović.

Članovi Društva stijenu visine osam metara, probali su proteklog vikenda a vjerujemo kako ista će ista zaista obogatiti sportsku ponudu Kiseljaka.

 84397526_10221034110463518_2761131038901010432_o.jpg

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17