• LEDA 2

Važan susret

hrvatska austrija slavlje2.jpg

 

Pred hrvatskim rukometašima je ključni susret na rukometnom EURU. Iako će u slučaju neuspjeha Červarovi izabranici imati i popravni, ovaj susret označen je kao prekretnica. Kauboji će od 20 i 30 ukrstiti koplja sa starim poznanicima, Nijemcima.

Hrvatska u susret ulazi kao favorit, no svi znaju kakva je Njemačka : nepredvidiva i tradicionalno nabrijana na Hrvate. Njemačka je slavila u posljednja 4 susreta sa Hrvatskom, a čak tri puta bilo je jedan razlike. Sličan susret očekuje se i večeras, te bi sitnice mogle odlučiti.

Posljednji natjecateljski susret odigran je prošle godine na SP-u. Njemačka je slavila 22-21, nakon velikog poguranca u leđa od strane danskih sudaca, koji su se kasnije javno ispričavali.

Njemačka nije izgledala dobro u prvom krugu, ali u utakmici protiv Bjelorusije pokazali su da su se malo i čuvali za drugu fazu. Igraju agresivnu 6-0 obranu, na rubu isključenja. Oslanjaju se na kontranapade, a vratar Wolff je jedan od najboljih na svijetu.

Hrvatska obrana s Duvnjakom izgleda jako dobro, te je primila najmanje pogodaka na natjecanju.

Vratari bi mogli biti ključne figure, Šego s jedne i Wolff s druge strane. Obje reprezentacije prebacuju ulogu favorita na večerašnje suparnike.

Bit će ovo sigurno sjajna utakmica , ali i s velikim brojem isključenja. Nadamo se da suci neće biti u prvom planu. Ulog je ogroman, a to je polufinale Europskog prvenstva.

Červar je prije susreta izvršio i jednu promjenu u sastavu. Ravnića je zamijenio Brozović, te će Hrvatska u sastavu imati čak 4 kružna napadača. znači li to da će igrati 7 na 6 sa dva kružna?

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17