Izviđač i dalje "proizvodi" klasne igrače

443782e15cd2410f619a.jpeg

FOTO :Luka Stanzl /Pixsell

Rukometni klub Izviđač ima poznatu rukometnu školu, koja je iznjedrila veliki broj vrhunskih igrača.

- Za Ljubuški je sigurno ponos i satisfakcija što ima toliko momaka koji su prošli ili stasali u našem klubu, jer Ljubuški ima kulturu rukometa u zadnjih 20 godina koja je okrenuta proizvodnji svojih kadrova i "svojih" igrača jer potencijal koji imaju naša djeca i tradicija koju imamo uz stručan rad pokazuje iz godine u godinu da smo na pravom putu i ovo je samo potvrda da vrijedi sav trud koji je uložen u RK Izviđač kroz godine - kazao je Toni Čolina za 24 sata.

Izbornik BiH Bilal Šuman na Euro je poveo bivše Skaute braću Benjamina i Senjamina Burića, Mirsada Terzića, Nikolu Prcu, Josipa Perića, Dejana Malinovića, Ivana Karačića, Marina Vegara i Mirka Hercega, dok je Lino Červar među kauboje stavio izviđače Marina Šegu, Davida Mandića, Željka Musu, Josipa Šarca i Mateja Hrstića.

Podsjećamo, Izviđač igra u ligi s RK Kiseljak. Nije riječ o prvom timu, no u toj ekipi igra niz kvalitetnih mladih igrača, koji žele svojim igrama zavrijediti poziv prvog tima ovog bosanskohercegovačkog giganta. Možda baš netko i od njih bude nova rukometna zvijezda.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17