ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Mađari držali Dance

danci.jpeg

Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

U skupini A, zajedno s Hrvatskom u drugi krug ide i Bjelorusija. Oni su u izravnom obračunu savladali Crnu Goru 36-27.Parirali su Crnogorci 20-ak minuta, no izgledali su potrošeno i Bjelorusi su ih samljeli. Nije im pomogao ni sjajni vratar Simić sa 14 obrana.Lipovina je postigao 5 golova. Vailupau je kod pobjednika bio najefikasniji sa 7 pogodaka. Saldatsenka je obranio 7 udaraca.

U skupini C Nijemci ne briljiraju, ali domogli su se drugog kruga. Prokopovi igrači imali su i +7 protiv Latvije, ali je na kraju završeno minimalnom pobjedom 27-28.Kristopans s jedne i Kuhn s druge strane bili su najefikasniji sa po 7 pogodaka. Golmani su bili katastrofalni s obje strane.

Španjolci igraju jako dobro, i i dalje su stopostotni. Danas je pala i Nizozemska 35-26.Već na poluvremenu imali su Riverini igrači 4 razlike, u drugom dijelu su svježe snage još to podigle. Smits je zabio 7 za Nizozemce, Maqueda 6 za Crvenu furiju. Nevjerojatni Coralles obranio je 20 udaraca.

I Island igra sjajno prvenstvo. Islanđani su danas pregazili Rusiju 34-23. Island je upisao drugu pobjedu, i treba bod u zadnjem kolu protiv Mađarske za 1.mjesto u grupi. No, sigurno će ići na pobjedu jer žele prenijeti 4 boda. Elisson,Petersson i Gudjonsson postigli su po 6 kod Islanđana, jedini raspoloženi kod slabih Rusa bio je Kalarash sa 6 pogodaka.

Danci su dugo visili na konopcima protiv Mađarske, ali uspjeli su se izvući. Završeno je neodlučeno, 24-24. Imali su Danci napad i za pobjedu, no nisu ga iskoristili. Bramming je za Dansku zabio 6 pogodaka, Balogh je kod Mađara postigao 7. U posljednjem kolu Danci moraju dobiti Ruse 2 ili više razlike i navijati da Island pobijedi Mađarsku.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17