ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Prilika za dokazivanje igračima

PLAKAT.jpg

 

U organizaciji Rukometnog kluba Nova Bila, u nedjelju 15. prosinca 2019. godine bit će odigran 1. Božićni rukometni turnir „Nova Bila 2019“ za seniorsku kategoriju.

Osim domaćina, sudjelovat će još RK Travnik, RK Kiseljak i ŠR Čelik Junior iz Zenice. Turnir počinje u 11 sati, a neposredno pred početak turnira bit će izvlačenje parova polufinalnih ogleda.

Finale je planirano u 15:30, dok će prije finala biti odigrana utakmica za treće mjesto. U 17 sati planirano proglašenje pobjednika (najbolji strijelac, najbolji igrač, najbolji golman) te prigodno druženje uz glazbu, besplatni čaj i krafne u organizaciji Pivnice Točak u Novoj Biloj.

„Cilj ovog turnira je u ovo blagdansko vrijeme odigrati dvije prijateljske utakmice s našim prijateljskim i susjednim klubovima te kroz turnir podijeliti duh i radost nadolazećeg Božića, ali i družiti se uz prigodnu glazbu nakon odigranog turnira. Uvjeren sam da će ova sportska nedjelja biti prava rukometna čarolija te ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da posjete 1. Božićni rukometni turnir „Nova Bila 2019“. Hvala svim klubovima koji su objeručke prihvatili poziv te hvala Pivnici Točak na supokroviteljstvu“, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.

Želimo puno sreće i lijepo druženje kiseljačkim rukometašima, koji ni u vrijeme zimske stanke nemaju odmora!

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17