• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

 bubamara-turnir-u-kiseljaku

HNK Hajduk iz Splita pobjednik je 8. međunarodenog božićnog turnira "Bubamara 2014." koji je proteklog vikenda, u organizaciji Škole nogometa "Bubamara" iz Kiseljaka, igran u dvorani Srednje škole "Ivan Goran Kovačić" u Kiseljaku. Druga je bila momčad FK Sarajevo, dok je treće mjesto pripalo NK Široki Brijeg. Organizatorima, Školi nogometa "Bubamara" uspjelo je plasirati se na četvrto mjesto. Najbolji vratar turnira je Ivan Primorac, iz NK Široki Brijeg, Jere Vrcić iz HNK Hajduk najbolji je strijelac, a njegov klubski kolega Marko Brkljača ponio je titulu najboljeg igrača turnira.

Turnir je organiziran za dječake rođene 2004. godine te mlađe dobne skupine, a pored četiri prvoplasirane ekipe na njemu su nastupili i momčadi: AF Sporting iz Teslića, SF Academica iz Sarajeva, Beta club, također iz Sarajeva, NK Kiseljak i NK Metallegne iz Jajca. Turnir je otvorio Mladen Mišurić Ramljak, načelnik općine Kiseljak.

"Ovaj je turnir jedna lijepa božićna priča koju već osam godina pričamo u Kiseljaku", naglasio je načelnik Kiseljaka.

Sudionicima, ekipama iz Kiseljaka, Sarajeva, Jajca, Širokog Brijega, Teslića i Splita, na svečanosti otvaranja obratio se i Ivan Prljić, predsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanske županije, a svojim nastupom mladim nogometašima dobrodošlicu su poželjele i kiseljačke mažoretkinje.

(artinfo.ba/ap)

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17