• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

 kiseljacke-osvajacice-medalja

Da Kiseljak ima uspješnih sportaša dokazao je i klub borilačkih vještina "Đerzelez", čiji članovi su se sa svjetskog prvenstva iz Italije vratili kući sa medaljama za osvojeno drugo i treće mjesto. Ovaj klub osnovan je 1993. godine, te od svog osnutka pa do danas broji veliki broj uspješnih boraca, a osnivač kluba je trener Mustafa Litrić, majstor crnog pojasa, objavio je portal općine Kiseljak.

Svjetsko kadetsko i juniorsko prvenstvo je održano u Riminiju, Italija. Na njemu je sudjelovalo oko dvije tisuće natjecatelja iz 76 država. Reprezentacija BiH ukupno je brojala 44 osobe, odnosno 27 natjecatelja, 14 trenera, dva suca i vođu reprezentacije. Među njima je bio i kiseljački KBV Đerzelez, čija je članica Nejra Rahmanović postala viceprvakinja svijeta u disciplini light contact, dok je Minela Selman osvojila treće mjesto u disciplini full contact.

Ove mlade sportašice dokazale su svoju kvalitetu do koje su došle uz mnogobrojna odricanja i naporne treninge, što je, u konačnici, rezultiralo svjetskim uspjehom.

Trener Mustafa Litrić i članice kluba Nejra Rahmanović i Minela Selman zahvalili su se načelniku općine Kiseljak, Mladenu Mišuriću Ramljaku, rekavši kako na svjetsko prvenstvo ne bi mogli otići bez njegove pomoći, jer im je dao bezrezervnu podršku u njihovom radu, vjerujući kako će do slijedeće godine na europskom prvenstvu ostvariti još bolji rezultat.

(artinfo.ba/ap)

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17