• koncert

rukometna kradja

 

U našoj državi vara se i krade na svim razinama, pa tako i na sportskoj

U okviru Rukometne lige HB, rukometaši Kiseljaka gostovali su jučer kod Delminiuma u Tomislavgradu. Susret nimalo ne odskače od ostalih, rekli bismo. Barem ne prije početka.

Kiseljačani su otputovali na daleko gostovanje sa željom da pokažu svoje rukometno znanje, i sve one silne treninge naplate dobrom igrom. Hoće li ona biti dovoljna za pobjedu, naravno nisu znali, ali su vjerovali da zalaganjem i srčanošću mogu doći do bodova. Tim više što su prije dva tjedna igrali protiv istog protivnika i slavili sa čak 17 razlike. Rezultat je to koji je prevelik i za košarku, ali pokazuje koliko je naš klub nadmoćan nad ekipom iz Tomislavgrada.

Na samom početku - apsurd. Sudačke uloge imale su djevojčice iz njihovog kluba. No, ni to nije puno smetalo našim igračima, koji su se odmah odlijepili i poveli 8:1. Nakon toga slijedi masakr sudačkim odlukama, nakon velikog pritiska trenera Delminiuma. Čak 16 isključenja, i dva crvena kartona zbog prigovora. Domaćini su slavili 27:26, a pola njih je došlo sa crte sedam metara. Dosuđeno im je ukupno 14 sedmeraca, a onaj posljednji bio je nakon isteka vremena, i donio je pobjedu. Najmanje 10 sedmeraca nije postojalo. Delminium je slavio, bez obzira što i nisu imali što proslaviti, osim krađe.

Za naš tim Bošnjak je zabio 12 pogodaka, Klarić je dodao 6. Iz RK Kiseljak uputili su žalbu Savezu.

Postavlja se pitanje zašto se uopće igra natjecanje, i tko ima pravo gasiti snove momcima koji igraju za RK Kiseljak, i to iz čiste ljubavi prema rukometu i klubu. Tko kroji i dirigira rezultatima, i želi upisivati bodove bez obzira zaslužio ih ili ne.

Nadamo se da će se pravda pronaći za zelenim stolom.

artinfo.ba | BM

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • koncert

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • koncert

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17