× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open

ratnik 1

Klub postoji od siječnja 2015. godine, a pored kickboxinga nudi i cross fit kao i personalne treninge

"Cilj mi je približi sport svima i razbiti predrasude kako su borilačke vještine muški sport. Želim stvoriti ime po kojem će naš Klub biti prepoznatljiv i u Kiseljaku ali i šire" riječi su Aldina Bašića, vlasnika Kluba borilačkih vještina "Ratnik" u Kiseljaku. 

 

ratnik 5

 Ovaj inspirativni mladić koji se dugo vremena profesionalno bavio ovim sportom i bio posvećen vlastitim mečevima, već skoro pet godina svoju ljubav prema sportu pretvara u posao. Na ovaj način, razbija predrasude, širi svijest o važnosti bavljenja sportom, promovira zdrav način među svim kategorijama društva a posebice djecom jer im na opušten i zabavan način približava tjelesnu aktivnost i istu nameće kao stil života i naviku.

ratnik 2

 

"Samo sam jedan sasvim običan momak koji je slučajno kročio u svijet kickboxa i tu jednostavno ostao" nastavlja Aldin te kaže kako je Klub otvoren kako bi imao mogućnost i ovdje prenijeti svoja osobna iskustva ali i načine treniranja određenih sportskih klubova iz Njemačke (Bodensee gym Fridrichshafen i ZamZam Ulm).

"Ratnik" postoji od siječnja 2015. godine a Klub pored kickboxinga nudi i cross fit kao i personalne treninge no prije svega zdravu atmosferu u kojoj se svatko i muškarci i žene, djeca, početnici ili pak iskusniji sportaši, prije svega moraju osjećati ugodno.

 

ratnik 3

 

"Djeca su našim konceptom rada više nego oduševljena jer je trening konstruiran da najmlađi upravo kroz zabavu uče nove vještine i fizički se više aktiviraju" naglašava Aldin.
Po broju članova, kako je Aldin za artinfo.ba kazao, možemo zaključiti kako su Kiseljačani općenito zainteresirani za borilačke sportove te naglašava kako je šteta da Kiseljak nema i više klubova ovakve ili slične vrste.

"Borilački sport je generalno savršen za sve i mnogi su benefiti bavljenja istim kao što je skidanje viška kilograma ili jednostavno dobivanje mišićne mase. Osim fizičkih benefita, borilački sportovi povećavaju i mentalnu stabilnost ali i motoričke sposobnosti dok se poboljšanje kondicije svakako podrazumijeva kao i dobar osjećaj nakon svakog napornog treninga" zaključuje Aldin te poziva sve zainteresirane da posjete Klub na adresi Žrtava Domovinskog rata 6 (preko puta srednje škole) ili ga kontaktiraju na broj 060 343 82 88.

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkbvratnikno1%2Fvideos%2F624378771298508%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>


<script language="javascript" type="text/javascript">
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

 

ratnik 4

 

Klub možete pronaći i na facebook i instagram profilima--> https://bit.ly/2US2EJ7  https://bit.ly/2RQFIYO

PROMO VIDEO

artinfo.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.