• Pile

izbor najboljeg sportasa

U Gornjem Vakufu-Uskoplju održana je 2. sjednica Organizacijskog odbora "Izbora najboljeg sportaša Županije za 2018. godinu" kojom je predsjedavala ministrica Katica Čerkez u svojstvu predsjedavajuće Organizacijskog odbora "Izbora" i koja je pozdravila prisutne i istaknula da u Proračunu za 2019. godinu ŽSB grant sporta će iznositi 810.000 KM i da ovo povećanje se odnosi na poboljšanje sportske infrastrukture u ŽSB.

"Pozivam sve sportske klubove da apliciraju na Javni poziv i na taj način će stvoriti što bolje uvjete za razvoj sporta u našoj županiji", kazala je Katica Čerkez u svome obraćanju prisutnim članovima Organizacijskog odbora "Izbora najboljeg sportaša za 2018. godinu" kojeg sačinjavaju istaknuti sportski radnici i načelnici općina ŽSB.

Potpredsjednik Organizacijskog odbora i načelnik Općine Gornji Vakuf-Uskoplje, Sead Čaušević rekao je da su kao domaćini ove Manifestacije učinili sve za što bolju organizaciju i da će Općina Gornji Vakuf-Uskoplje kao i prije osam godina zasigurno biti dobar domaćin najboljim sportašima i ekipa ŽSB.

U ime Sportskog saveza ŽSB obratio se predsjednik Mirsad Ibrišimbegović i iskazao zahvalnost pokrovitelju manifestacije Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB, domaćinu Općini Gornji Vakuf-Uskoplje i svim sponzorima posebno generalnom sponzoru "Hassky sport" d.o.o., No1 Brand koji osvaja.

Organizacijski odbor podržao je jednoglasno odluke Ocjenjivačkog žirija koje je priopćio predsjednik Branko Pilić, a nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim radnicima bit će uručene na svečanosti koja će se održati 22.2.2019. godine u JU "Centar za obrazovanje, sport i kulturu Općine Gornji Vakuf-Uskoplje" sa početkom u 18,30 sati uz prigodan glazbeni program.

 drukciji.ba

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17