domagoj duvnjak

Nakon velikih uzbuđenja na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, u 2019. godini na reprezentativnom planu nastavit će se kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020.

U trećem kolu u Skupini 2 Srbija će 10. travnja ugostiti Hrvatsku, a u četvrtom kolu Hrvatska će 14. travnja (HRT 2, 20:30 sati) na Višnjiku dočekati Srbiju, piše Radio Zadar.

"ŠC Višnjik će za taj događa biti potpuno spreman. U Dvorani Krešimira Ćosića, kao i na našim vanjskim terenima, već su se održavala brojna natjecanja najviših kategorija, a svojedobno je, 2009. u Zadru odigrano niz utakmica u sklopu Svjetskoga rukometnoga prvenstva. U partnerstvu s Hrvatskim rukometnim savezom ŠC Višnjik za ovaj će spektakl sve pripremiti optimalno i sigurni smo da će gledatelji u dvorani, kao i oni koji će utakmicu pratiti u televizijskom prijenosu, uživati u vrhunskom rukometu", rekao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Poslije dva odigrana kola Hrvatska ima dvije pobjede, a Srbija po remi i poraz.

Kvalifikacije će ”Kauboji” završiti u lipnju domaćom utakmicom s Belgijom, prenosi HRT.

Zadnji put rukometaši su u Zadru bili 2016. godine kada su se 17. srpnja u sklopu priprema za odlazak na Olimpijske igre u Riju sastali sa Švedskom.

I ovoga puta Višnjik će biti pun jer igrat će se puno značajnija kvalifikacijska utakmica, a i ime suparnika vrlo je atraktivno.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17