× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Schmidt-Martinović

martinovic schmidt

        Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Christian Schmidt boravio je danas u nastupnom posjetu Domu naroda Parlamenta Federacije BiH .Tom je prilikom održao sastanak s rukovodstvom Doma naroda, Tomislav Martinovićem, predsjedateljem ovog doma te dopredsjedateljima Hajdarevićem i Ilićem. Razgovaralo se o radu Doma naroda te završetku procesa uspostave vlasti u Federaciji BiH.

Članovi rukovodstva Doma naroda informirali su visokog predstavnika  da će uskoro, izborom radnih tijela biti  u potpunosti završen proces konstituiranja Doma naroda Parlamenta Federacije BiH. „Naša očekivanja su da ćemo u što skorije vrijeme imati funkcionalnu vlast u Federaciji BiH  koja će biti u stanju provesti brojne reforme, od reforme fiskalnog i poreznog sustava, zdravstvenog do reformi koje će omogućiti ubrzanje ekonomskog razvoja i bržu izgradnju putne infrastrukture“, očekivanja su koja je u ime rukovodstva Doma naroda na sastanku iznio predsjedatelj Tomislav Martinović . Članovi rukovodstva Doma naroda Parlamenta Federacije BiH zahvalili su visokom predstavniku međunarodne zajednice u BiH na dosadašnjim odlukama te na potpori BiH na njezinom europskom putu i dobivanju statusa kandidata za članstvo .

          

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.