• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

martin-raguz

Martin Raguž dao je ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a 1990., a v.d predsjednika do izbora novog biti će tajnik stranke Ilija Cvitanović, doznaje Prvi.tv od izvori bliskih stranci HDZ-u 1990.

Podsjetimo, Županijski odbor HDZ1990 ZHŽ održao je nedavno redovitu sjednicu na kojoj je ‘radi opće neaktivnosti i stranačkog nerada te sve lošije stranačke situacije na terenu zatražio od Martina Raguža, podnošenje ostavke na mjesto predsjednika HDZ 1990.’

Također, članovi županijskog odbora HDZ1990 ZHŽ predvođeni predsjednikom Vjekoslavom Bakulom tražili su da se sabor stranke održi u Mostaru ili negdje u Hercegovini, a ne u Sarajevu kako je ranije najavljeno.

Također tražili su da sabor stranke umjesto izvještajni bude morao biti izborni. Ukoliko se ovome ne udovolji ŽO HDZ1990 ŽZH neće nazočiti istom. Nadalje, članovi ŽO tražili su profiliranje stranke kao jasno izražene Hrvatske demokršćanske opcije, a svim općinskim odborima je naloženo da žurno krenu s pripremama za lokalne izbore 2016.’

Kao razlog ostavci moguće je i zdravstveno stanje Martina Raguža koji ima ozbiljnih problema s kralježnicom, zbog čega će biti podvrgnut operativnim zahvatima.

Inače, uz Božu Ljubića, Raguž je jedan od osnivača HDZ 1990.

Na četvrtom saboru stranke koji se održao u srpnju 2013. Raguž je došao na mjesto Ljubića. Ubrzo nakon toga stranku su napustili “Ljubićevi ljudi”, a kojima je stranka zamjerala pretjeranu bliskost s HDZ-om BiH.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17