× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • SIP BiH

cik-sip-bih.jpg

 U skladu s Uputstvom o rokovima i redosljedu izbornih aktivnosti za Opće izbore 2022. godine, danas u 16.00 sati ističe rok za podnošenje prijava za ovjeru političkih stranaka i neovisnih kandidata za sudjelovanje na Općim izborima 2022. godine, koji će biti održani u nedjelju, 02. listopada.

Pregled političkih subjekata koji su podnijeli prijavu bit će dostupan javnosti na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH u skladu s rokovima utvrđenim u navedenom Uputstvu izvršit će provjere i ovjeriti prijave onih političkih subjekata koji ispunjavaju zakonom propisane uvjete, nakon čega se stječu uvjeti za podnošenje prijava za ovjeru koalicija ili listi neovisnih kandidata.

Odnosno, rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija i listi neovisnih kandidata je od 06. do 14. lipnja 2022. godine do 16.00 sati - priopćeno je iz SIP-a BiH.            

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.