× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • Predsjednik HDZ-a BiH

150120dragan covic13

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović izjavio je danas u Tuzli da se ne boji ničijih sankcija i da je to za njega davno prošlo vrijeme.

Tijekom posjete odboru HDZ-a BiH Soli u sklopu priprema za predstojeće izbore, Čović je kazao da 2. listopada očekuje veliku pobjedu HDZ-a i koalicije okupljene oko HNS-a.

Istaknuo je da se djelovanje ministara iz HDZ-a na jučerašnjoj sjednici Vijeća ministara BiH ne može nazivati blokadom jer je riječ o djelovanju državne institucije koja u punom sastavu govori šta misli.

- Ako je nešto demokratski danas u svijetu onda je to doći u institucije i reći šta mislite i osjećate prema nekom prijedlogu - rekao je Čović.

- Onima izvana koji podržavaju jučerašnji pristup poručio bih da nas ne uče demokraciji na takav način jer smo dovoljno srušili državu slušajući njihovu demokratičnost, a ja želim da ova država opstane i bude europska - naveo je Čović.

Ocijenio je da se jučer vidjelo da oni koji rade na separatizmu i unitarizmu djeluju zajedno na rušenju Bosne i Hercegovine, jer su njihovi jučerašnji potezi najbolji put za to.

Čović smatra da je neobično da se oni koji se bune zbog jučerašnjih događaja nisu bunili što 18 mjeseci nema proračuna institucija BiH.

Po njemu je najbolje rješenje odmah usvojiti proračun institucija BiH kako ovo ne bi uopće bila tema.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.