× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • Izaslanica u Domu naroda

pendes_1.jpg

Nema razloga da se ne usvoji novi prijedlog Hrvatskog narodnog sabora o izmjena Izbornoga zakona Bosne i Hercegovine, kazala je za BHRT Marina Pendeš, izaslanica u Domu nаroda Parlamentarne skupštine BiH iz HDZ-a Bosne i Hercegovine.

Gostujući u emisiji BHT1 Uživo istaknula je kako ne želi bacati kašike o tome hoće li ili neće biti prihvaćen prijedlog, ali svako ima svoju odgovornost.

“Što se tiče pravnih aspekata sve je ispravljeno, ostaje volja partnera u Bosni i Hercegovini. Trebamo krenuti na vrijeme na ono što čeka BiH jer su izbori ove godine.”

Od međunarodne zajednice koja sudjeluje u pregovorima o Izbornom zakonu još nema odgovora, ali ih u međuvremenu očekuje od ostalih političkih partnera s kojima HNS razgovara, napomenula je Pendeš.

“Volja hrvatskog naroda ne smiju biti anulirana i zanemarena.”

Govoreći o miješanju Visokog predstavnika u eventualno donošenje novog Izbornog zakona kazala je kako Bosna i Hercegovina ima dovoljno političkih i ljudskih resursa da riješi ovo pitanje.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.