ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Dodik

dodik srnaa

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, odgovarajući jučer na pitanja novinara, kazao je da Međunarodna zajednica nije doprinijela integraciji Bosne i Hercegovine.

– Pitanja o mirnom razlazu su došla nakon ekspanzije non paper-a. Nije mi jasno zašto se pravi tabu tema o mirnom razlazu. Da nije mirna priča o mirnom razlazu to bi bio problem. BiH ne rješava problem 25 godina. BiH nije stabilna. Političari u RS-u nisu spremni pratiti iluzije Međunarodne zajednice.

Šef SNSD-a također navodi kako nisu zadovoljni radom Međunarodne zajednice.

– Nismo zadovoljni, prikrivamo bijes zbog toga i nemojte očekivati da se tek tako dovede u red RS, ona je u redu, BiH nije u redu. Mi mislimo da to možemo uraditi dogovorom. Najčešće čujemo kod bošnjačkih političara, kada se sretnem s Bošnjacima na druženjima, čuli smo da smo genocidaši, onda je kao odlična stvar da se ukine RS, i onda ako nam to ne valja imate Srbiju. To bi bilo kao da kažem Bošnjacima imate i vi Tursku pa idite tamo. Mislim da bi nam bilo dobro da se raziđemo i da kao susjedi imamo dobre odnose, kazao je Dodik piše Oslobođenje.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17