ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Čestitka Čovića

covic profil

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Dragan Čović čestitao je Vaskrs mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu, episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u BiH:

 

Vaše visokopreosveštenstvo,

u povodu proslave najradosnijeg pravoslavnog blagdana Kristova uskrsnuća Vama osobno, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne Crkve u Bosni i Hercegovini upućujem svoje iskrene čestitke, uz želju da predstojeće presvete blagdanske trenutke proslavite u ozračju mira, zdravlja, radosti i obiteljskog zajedništva.

Uskrs je radosna vijest za sve, jer je u Isusovom uskrsnuću život pobijedio smrt. Taj blistavi dan pobjede, koji se opire beznađu, iznova nas podsjeća da nismo sami i da uskrsli Krist kroči uz nas na našim životnim stazama, potičući nas na solidarnost i suradnju, uzajamno poštovanje i toleranciju, kao put istinskoga življenja.

Stoga, neka nam svima uskrsnuće Kristovo bude nada i utjeha, a svakom čovjeku dobre volje neka podari duhovnu energiju i snagu da se spremno suoči sa svim poteškoćama i kušnjama svakodnevice.

Sretan i blagoslovljen Vaskrs - navodi se u čestitki Dragana Čovića, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću PSBiH.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17