ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
POLITIKA

Img-5222012125407_S.jpg

Izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine donijela je odluke kojima su utvrđeni rezultati prijevremenih izbora za načelnika Općine Travnik i načelnika Općine Foča (FBiH), održanih 11. travnja. 

Navedene odluke o utvrđivanju i objavlјivanju rezultata prijevremenih izbora za načelnika općine u Travniku i Foči (FBiH) stupaju na snagu danom donošenja i bit će objavljenje 22. travnja na internet stranici SIP-a BiH www.izbori.ba, i smatrat će se da su danom objave dostavljene svim sudionicima u izbornom procesu.

Dani 23., 24. i 25. travnja su tri dana za podnošenje zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića.

U skladu s Izbornim zakonom BiH, protiv odluka o utvrđivanju i objavljivanju rezultata prijevremenih izbora za načelnika općine u Travniku i Foči (FBiH) može se putem SIP-a BiH podnijeti žalba Apelacionom odjelu Suda BiH u roku od dva dana od dana objave odluke na web stranici SIP BiH.

Zahtjevi za ponovno brojanje glasačkih listića, prigovori na objavljene utvrđene rezultate i žalbe se dostavljaju isključivo putem fax aparata na broj 033/251-329, elektronskom poštom na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili lično u sjedište SIP-a BiH. Protokol SIP-a BiH će raditi i u dane vikenda 24. i 25. travnja od 8 do 16 sati.

Procedura podnošenja zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića propisana je odredbama Izbornog zakona BiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH može i po službenoj dužnosti narediti ponovno brojanje glasačkih listića, priopćeno je iz SIP-a BiH.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17