× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • Naredba s izuzecima

medjunarodni_granicni_prelaz_raca__ulaz_2.jpg

 

 

Granična policija Bosne i Hercegovine dobila je obavijest Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije o novim uputama za osobe koje ulaze u Srbiju iz država zahvaćenih epidemijom zarazne bolesti covid-19, a koje stupaju na snagu 14. siječnja 2021. godine.

Novim uputama o načinu primjene ograničenja ulaska u Republiku Srbiju osobama koje dolaze iz država zahvaćenih epidemijom zarazne bolesti covid-19, a radi zaštite od unošenja zaraznih bolesti na teritoriju Republike Srbije, između ostaloga je propisano da je osobama koje u Republiku Srbiju dolaze iz država s nepovoljnom epidemiološkom situacijom, i to iz svih država svijeta, izuzev Bosne i Hercegovine, Republike Albanije, Republike Bugarske, Republike Sjeverne Makedonije i Crne Gore, dozvoljen ulazak u Republiku Srbiju pod uvjetima da posjeduju negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-CoV-2, izdat od referentne laboratorije države iz koje dolaze, odnosno iz koje ulaze u Republiku Srbiju, ne stariji od 48 sati od datuma izdavanja rezultata.

Informacije o ostalim uvjetima ulaska u Republiku Srbiju mogu se dobiti isključivo od nadležnih organa navedene države, navode iz Granične policije Bosne i Hercegovine.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.