× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Nema zastave BiH

srn2020-12-14_1824155_0.jpg

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, na svom Facebook profilu reagirao je na susret Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, i Sergeya Lavrova, ministra vanjskih poslova Rusije. Primijetio je kako na sastanku nije bilo zastave Bosne i Hercegovine, te je pozvao Željka Komšića i Šefika Džaferovića, bošnjačke članove Predsjedništva BiH, te Biseru Turković, ministricu vanjskih poslova BiH, da otkažu sastanke s Lavrovom.

"Lavrov u Istočnom Sarajevu sa svesrpskom oligarhijom!

Naravno nema zastave BiH, pozivam Željka Komšića, Šefika Džaferovića, Biseru Turković, da otkažu sastanke a Lavrovim i otkažu gostoprimstvo!

Ja da sam član Predsjedništva ili ministar vanjskih poslova uradio bih to odmah pa što god da je cijena, ovo je uvreda prema državi Bosni i Hercegovini i diplomatski skandal bez presedana!

Naravno, veliki patrioti, vi to nećete uraditi jer se ne želite zamjeriti vašem koalicijskom bratu Miloradu Dodiku!

Ako ne smijete to uraditi, šutite i poklopite se ušima, te prestanite s dnevnim laprdanjima gdje glumite patriote!", poručio je Mijatović.

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvojinbg%2Fposts%2F3877417528937661&show_text=true&width=552&height=630&appId" width="552" height="630" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>


<script language="javascript" type="text/javascript">
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Podsjećamo, Sergey Lavrov boravi u dvodnevnom posjetu Bosni i Hercegovini. U Istočnom Sarajevu se sastao s Miloradom Dodikom i članovima Vlade Republike Srpske, a u Sarajevu je razgovarao s Draganom Čovićem, šefom HDZ-a. Za danas je zakazan sastanak s Komšićem i Džaferovićem, te Biserom Turković.

Dnevnik.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.