ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Udruga bh Hrvata

IMG-20201016-WA0017_-702x336.jpg

 

Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten danas je na Kupresu održala izbornu Skupštinu Kluba poduzetnika Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata “Prsten”.

Skupu je nazočilo i izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora koje je predvodio predsjednik dr. Dragan Čović, u izaslanstvu su bili i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, te gosti iz Republike Hrvatske predsjednik udruge Prsten iz RH Pavo Zubak, te predsjednik kluba poduzetnika Udruge Prsten RH Ivica Nuić.

Pozdravni govor održao je predsjednik udruge Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten Marijan Klaić, koji je svim nazočnima predstavio rad udruge, te pozdravio uvažene goste.

Prilikom izbora, za prvog predsjednika kluba poduzetnika Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten, jednoglasno je izabran Zvonko Bagarić.

Obraćajući se nazočnima predsjednik Čović je pohvalio osnivanje Udruge Prsten u Bosni i Hercegovini, te što se polako stvara mogućnosti za izgradnju jedne infrastrukture slične onoj koja funkcionira i u Republici Hrvatskoj.

“Čestitam izabranim, vama koji ste ovdje danas, uz motivaciju na budućem radu, moram kazati da je udruga Prsten puno više od okupljanja nekoliko gospodarstvenika i nekoliko predstavnika našeg naroda s obje strane granice. Mreža koja se gradi već uveliko zadnjih 15-ak godina daje puno rezultata“, naglasio je dr. Čović.

“Siguran sam da će naša Udruga Prsten i u Bosni i Hercegovini popunjavati sve praznine oko podjeljenosti a da vi imate temelj i odgovornost da neke stvari popravite. Uvijek će te imati našu potporu u djelovanju na području Bosne i Hercegovine“, istaknuo je dr. Čović, stoji u priopćenju HNS-a.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17