× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • Raditi na poboljšanju uvjeta rada i sigurnosti

dan policije 20 svi

Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na Trgu domovinske zahvalnosti, svetom misom te svečanom akademijom u utorak je u Ljubuškom proslavljen sveti Mihovil – zaštitnik policije.
Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske, Hercegovačko-neretvanske, Srednjobosanske i Posavske županije organizatori su proslave, koja je upriličena pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora.

Obilježavanju je i ove godine sudjelovao i ministar unutarnjih poslova ŽSB Feliks Vidović koji nam je kazao kako je što se naše Županije tiče, najsvečanije u župi Ovčarevo koja na ovaj dan slavi patron, a misu svake godine pohodi velik broj pripadnika policijskih snaga. Također, proslave se održavaju i na razini policijskih stanica a naša Županija je bila domaćin velike proslave (pet županija) prije dvije godine.

 

"Ove godine, možda više no ikad, svjedočili smo važnosti policije i imali priliku vidjeti ih na djelu u nešto raznovrsnijim ulogama nego obično. Naime, u javnosti ih se uglavnom prestavlja kroz neke jednostavnije i manje popularne akcije poput onih prometnih, no obim njihova posla i sposobnosti je puno širi. Stoga, svim policajcima, inspektorima, pripadnicima specijalnih postrojbi, administrativnim djelatnicima u sklopu ministarstva, želim čestitati čestitati blagdan svegog Mihovila, zaštitnika policije" kazao je ministar Vidović za Artinfo te dodao da su svečanosti poput ove današnje u Ljubuškom prilika za iskazivanje počasti svim vrijednim pripadnicima policijskih snaga ali i povod za razmjenu iskustava i informacija.

"Nastojimo kontinuirano raditi na podizanju svijesti o važnosti policijskih snaga ali i osiguravati im što bolje uvjete rada a prije svega sredstva zaštite kako bi svoj posao obavljali nesmetano i sigurno, na vlastitu ali i dobrobit cijeloga društva" dodao je Vidović.

 

artinfo.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.