ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Vuković na Gospodarskom forumu u Orašju

vukovic forum oasje

Predsjednik Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr.sc. Vjekoslav Vuković sa suradnicima, sudjelovao je u radu  Gospodarskog foruma održanom u organizaciji Gospodarske komore Orašje.

Na Forumu je razgovarano o aktualnoj pandemiji virusa COVID-19 i njenom utjecaju na bosanskohercegovačko gospodarstvo. Vuković je upoznao okupljene s aktivnostima koje je Komora poduzela u cilju podrške i pomoći gospodarstvenicima kako bi prevazišli probleme uzrokovane pandemijom te ukazao  na aktualne pokazatelje vanjskotrgovinske razmjene kroz koje je jasno vidljiv utjecaj pandemije na gospodarstvo BiH. Nakon Foruma, Vuković  je obišao i nekoliko ondašnjih tvrtki,  Braća Benković, Temax, Poskom i Maxoff, upoznao se s aktualnim stanjem  kao i planovima za budućnost.

 Predsjednik VTK BiH ovom se prilikom sastao i s  predstavnicima Udruženja Prsten i Hrvatske gospodarske komore  (HGK) . Razgovarano je o zajedničkim aktivnostima na intenziviranju dosadašnje uspješne suradnje bosanskohercegovačkih i hrvatskih tvrtki.

 Forum-5.jpg

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17