ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Reakcija na Dodikov posjet Zagrebu

zeljko komsic.jpg

 Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik boravi danas u službenoj posjeti Zagrebu, gdje će se sastati sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem. Sastanak Dodika sa Milanovićem predviđen je u 16:00 sati, a sa Plenkovićem u 17:30, najavljeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Na Dodikovu posjetu reagirao je i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

''Dodik u privatnu posjetu dužnosnicima Republike Hrvatske, donosi poruku koja je ujedno i cilj njegove politike, da entitet RS i Srbija budu jedna država", navodi Komšić i dodaje: ''Bez obzira na to kako će u Zagrebu ta poruka biti primljena, sa odobravanjem ili ne, mi u Bosni i Hercegovini znamo što nam je činiti, a u Zagrebu, kako im je volja. Nikad neće biti ostvareno ono što su Milošević i Tuđman u Karađorđevu zamislili.''

Podsjetimo, sinoć je reagirao i pedsjedatelj Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

''Posjeta Milorada Dodika Zagrebu i najavljeni susreti sa predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanović i premijerom Andrejem Plenkovićem nema bilo kakve veze sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine, niti za državu Bosnu i Hercegovinu znači bilo što'', kaže Džaferović.

Dodaje da je riječ o privatnoj posjeti koju je prihvatio službeni Zagreb, ignorirajući institucije Bosne i Hercegovine.

''To je njihov izbor, kao što su njihov izbor i posljedice koje će iz takvih postupaka nastupiti'', zaključio je predsjedatelj Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, prenosi portal Bljesak.info.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17