ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Božinović

grubesa bozinovic

U Zagrebu su se danas sastali dr. Josip Grubeša, ministar pravde BiH  i Davor Božinović, ministar MUP-a Republike Hrvatske. Ministri su razgovarali o mogućnostima poboljšanja suradnje u oblastima zajedničke nadležnosti svojih ministarstava.

Dotaknuli su se i  aktualnih političkih pitanja u BH, pri čemu je poseban naglasak stavljen na održavanje  predstojećih lokalnih izbora u BiH.

Ministar Grubeša je informirao ministra Božinovića o bosanskohercegovačkim zakonskim okvirima koji omogućavaju osobama s državljanstvom BiH da putem dopisnih glasova sudjelovanje na izborima u BiH.

Skidanje stigme tobožnjih protuzakonitih radnji svih oni koji putem dopisnog glasovanja sudjeluju u izborima u BiH posebno će bit od koristi u onim sredinama  gdje su Hrvati manjina.

S današnjeg je sastanka poručeno da su neosnovane optužbe pojedinih lokalnih bh. političara koji pokušavaju Hrvate u Republici Hrvatskoj zaplašiti policijom ako budu sudjelovali na izborima sve dok se izborni proces bude odvijao prema utvrđenom zakonskom i vremenskom okviru.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17