ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
NAKON ŠTO JE SNSD GLASOVAO ZA NJEGOV IZBOR

dodik eu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je da iza izjave ministra sigurnosti u Vijeću ministara Selme Cikotića, da prisustvo velikog broja migranata ima pozitivan efekt, jer BiH bilježi povećanu potrošnju, stoji podmukla politika Sarajeva.

Dodik je za Radio-televiziju Republike Srpske rekao da su u SDA, koja stoji iza svega, najobičniji bleferi, prenosi Srna.

“Njima je (prethodni ministar sigurnosti u Vijeću ministara) Fahrudin Radončić rekao da upravo to rade, organizirano dovode ovdje migrante i hoće u Republici Srpskoj napraviti dva-tri punkta, da to budu sabirni centri koji bi eksplodirali u nekom narednom vremenu i vršiti pritisak na Republiku Srpsku”, rekao je Dodik.

On je ocijenio da je nevjerojatno da Cikotić, kao ministar sigurnosti, može takvo nešto izjaviti.

“Ako je to tako, onda smo sve riješili. Neka ih vode sebi i vrše potrošnju ako hoće. Ovdje neće ništa trošiti”, poručio je Dodik.

Ministar sigurnosti Selmo Cikotić izjavio je da prisustvo velikog broja migranata ima i pozitivan efekt, jer BiH bilježi povećanu potrošnju.

Dodikov SNSD glasovao za Cikotića

S druge strane, HMS podsjeća da je Cikotić za ministra sigurnosti izabran upravo zahvaljujući glasovima zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta Bih iz Dodikovog SNSD-a (uz glasove zastupnika SDA i DF-a te još nekih bošnjačkih zastupnika, dok su hrvatski zastupnici iz Kluba HDZ BiH – HNS bili protiv.

Hrvatske žrtve Cikotića (koji je bio visoki časnik bošnjačke Armije BiH) terete za zločine, ubijanja, i protjerivanja bugojanskih Hrvata, dok je istovremeno njegovo ime Tužiteljstvo BiH maknulo iz optužnice Dževadu Mlaći.

S teritorija pod izravnom kontrolom OG Zapad na čijem je čelu bio Selmo Cikotić, odnosno, s prostora bugojanske općine, istjerano je 15 tisuća Hrvata, njih više od tisuću prošlo je tretman u logorima smrti, a ubijeno je ukupno 90 civila./R. I./HMS/

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17