× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • HDZ BIH Fojnica

matic-stanic-820.jpg

Na sastanku Općinskog odbora HDZ-a BiH u Fojnici odlučeno je da će kandidat za načelnika Općine Fojnica biti Dalibor Matić. Dalibor je rođen 1975. godine. Diplomirani je pravnik, a diplomu je stekao 2001. godine na Sveučilištu u Mostaru.

U bogatoj poslovnoj karijeri obavljao je niz poslova. Radio je kao menadžer prodaje u agencijskoj prodaji nekretnina u Hrvatskoj. Obavljao je posao upravnog inspektora u Ministarstvu pravde BiH. Nadalje, vršio je dužnost savjetnika ministra za izvršenje kaznenih sankcija u Federalnom ministarstvu pravde. Pored navedenog, radio je u Centralnoj banci BiH na poslovima javnih nabava. Trenutno je uposlen u Žalbenom vijeću pri Mijeću ministara BiH, kao član navedenog tijela.

Nositelj liste za Općinsko vijeće bit će Branko Stanić, predsjednik HDZ-a BiH u Fojnici te direktor Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba “Bakovići” , priopćeno je iz HDZ-a Fojnica.

 

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.