ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Bugojno

igor vrljic

Unatoč činjenici kako ne postoje realne šanse za osvajanjem pozicije načelnika općine Bugojno, ova općina ima posebno mjesto i status u svim hrvatskim promišljanjima. Upravo zbog tragičnog stradanja i iseljavanja Hrvata Bugojna vrlo važno je poslati poruku da Hrvati će unatoč svemu uvijek biti politički čimbenik u ovoj općini, prenosi centralna.ba

Upravo zbog toga kandidatura Predsjednika OO HDZ BiH Bugojno, Igora Vrljića, dosadašnjeg Predsjednika OV Bugojno je u ovom trenutku snažna poruka svima koji se bave politikom. Hrvatima su potrebni mladi lideri koji su spremni žrtvovati svoje pozicije kako bi pokazali odlučnost da Hrvati ostanu i opstanu na prostorima Središnje Bosne. Nakon Borisa MarjanovićaDražena Matišića i Igor Vrljić pokazao je kako se radi o odgovornom političaru koji je spreman stati na prvu crtu političke bitke. Svaki od njih mogao je ostati u svojim udobnim političkim ulogama isturiti “nekoga od članova” i tako pobjeći od odgovornost, ali nije i time zaslužuju apsolutni respekt i podršku. Kako se radi o mladim ljudima slobodno možemo reći da velika stranka poput HDZ-a mora upravo sa ovakvim ljudima uraditi smjenu generacija i postaviti nove kriterije za pozicioniranje u stranci, a ti kriteriji su politička odogovornost i hrabrost.

Igor Vrljić, u proteklom mandatu obnašao je dužnost Predsjednika OV Bugojno. Predsjedenik je HDZ BiH Bugojno i dugogodišnji privatni poduzetnik. Oženjen je i otac troje malodobne djece.

Srednju školu završio je u Trogiru (Hrvatska), a od 2000. – 2004. studirao je na AMERICAN COLLEGE OF MANAGEMENT AND TECHNOLOGY, Dubrovnik, Hrvatska Ispostava Rochester Institute of Technology, Rochester.

Godine 2004. stekao je zvanje Magistra poslovne administracije na Rochester Institute of Technology u Pragu

Kao nositelja liste OO HDZ BiH Bugojno predložio je Miroslava Zelića, ratnog vojnog invalida Domovinskog rata te Predsjednika HVIDRA HVO HB

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17