ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Vitez

OO.jpg

HDZ BiH kao vodeća hrvatska politička opcija predvodit će koalicijsku listu za Loklane izbore 2020. godine koji su zakazani za nedjelju 15. studenog. Na listi će se uz kandidate HDZ-a BiH naći i članovi HKDU-a i HSS-a Stjepana Radića, a i na ovim nositelj liste će biti Ranko Križanović koji se prije četiri godine na izborima potvrdio kao pravi izbor osvojivši rekordan broj glasova.


Ranko Križanović je istaknuti sportaš, poznati košarkaš koji je po struci diplomirani ekonomist zaposlen u JKP Vitkom Vitez.

 „Zadovoljstvo i čast mi je i ovoga puta biti prvi među jednakima i predvoditi listu na kojoj se nalazi trideset odličnih kandidata koji svojim dosadašnjim radom apsolutno zaslužuju biti općinski vijećnici u vremenu pred nama“, kazao je Ranko Križanović.


Tijekom kreiranja liste vođeno je računa o ravnopravnoj zastupljenosti spolova, a kandidati dolaze iz svih mjesnih zajednica i prijedlog su upravo članstva HDZ-a BiH iz svih naselja Viteza. Također, na listi su kandidati raznih obrazovnih i profesionalnih usmjerenja, kao i predstavnici utemeljitelja HDZ-a BiH koje predovidi Ivica Drmić, Mladeži koje predvodi aktualni vijećnik Nikola Šarić, Zajednice žena na čelu s vijećnicom Nevenkom Maros i Darijom Čuturić te predstavnici braniteljskih udruga s Karlom Grabovcem, predsjednikom Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Vitez, na čelu.

Na listi će biti i aktualni vijećnici Oliver Grebenar, Dado Vrebac, Vanja Papić, Stipo Lujić, Adrijana Peša i Borislav Ramljak.


Cjelokupnu listu s pozicijama kandidata na listi OO HDZ BiH će predstaviti javnosti s koalicijskim partnerima kada Središnje izborno povjerenstvo ovjeri i objavi liste. Od ranije je poznato da je kandidat za načelnika općine Vitez predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović, stoji u priopćenju.
0
0
0
s2sdefault
  • mix pelet
  • ecos 5

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17