ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Krajem mjeseca

tomo tadic dn

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislav Martinović za 29. srpnja je sazvao je šestu sjednicu ovog dDoma. Na dnevnom redu je 17 tačaka, a sjednica će se, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, održati u zgradi Parlamenta Federacije BiH.

Naglasak će biti, kako je izjavio Feni šef Kluba Hrvata Ivo Tadić, na gospodarskim i životnim temama. Kaže da će se razmatrati dva zakona od kojih se jedan odnosi na izmirenje obveza po računima stare devizne štednje dok je drugi zakon o obveznim osiguranjima u prometu.

U formi Nacrta je zakon o poticanju razvoja malog gospodarstva.

- Kao netko tko dolazi iz Žepča, sredine prepoznatljive upravo po razvojnim i gospodarskim projektima, smatram iznimno važnim dobiti kvalitetno zakonsko rješenje u ovoj oblasti jer malo gospodarstvo iznimno je važan segment gospodarstva - rekao je Tadić.

Za dnevni red predloženo je i nekoliko odluka čije je prihvaćanje preduvjet za nastavak instrastrukturnih projekata, posebno putne infrastrukture ali i razvoja energetskog sektora.

 

Javnost i mediji sjednicu će i ovaj put moći pratiti putem stream-a na YouTube kanalu Dom naroda Parlamenta Federacije BiH koji će biti otvoren.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17