IZ GP potvrdili

granica rh eu

Povodom nedoumica građana, raznih špekulacija, kao i dezinformacija pojedinih medija te navoda Ministarstva vanjskih poslova BiH koje je demantiralo izjavu glasnogovornice Granične policije BiH Franke Vican o dopuštenom tranzitu državljana BiH preko R. Hrvatske do Neuma, iz GP BiH su za Bljesak.info rekli da je Granična policija BiH zaprimila informaciju od Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, 28.6.2020.godine, da je dopušten tranzit državljanima BiH koji putuju u Neum preko R. Hrvatske (MGP Doljani – MGP Metković).

Odlukom Stožera civilne zaštite R. Hrvatske, od 25.06.2020. godine, propisano je da državljani BiH koji odlaze u R.Hrvatsku dužni su boraviti u samoizolaciji u vlastitom domu ili drugom odgovarajućem prostoru u trajanju od 14 dana od dana ulaska u R.Hrvatsku, navodi se.

Mjera samoizolacije ne primjenjuje se na putnike koji prilikom ulaska u R. Hrvatsku tranzitiraju kroz BiH, Kosovo, R.Srbiju i Sjevernu Makedoniju, dodaje se.

Obavještavamo sve građane da prate službene informacije mjerodavnih institucija, a sve informacije o uvjetima i prelascima državne granice možete pronaći i na službenoj instagram stranici Granične policije BiH, kao i na službenoj stranici Granične policije BiH, kako se ovakve dezinformacije ubuduće ne bi pojavljivale, stoji u dopisu Franke Vican, glasnogovornice GP BiH.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17