ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Ministar u Vladi RH

dujo aladrovic

 

Vlada RH kontinuirano pomaže Hrvate u Bosni i Hercegovinu kao i druge koji žive izvan Domovine, pa i u vremenima kada se i Hrvatska suočava s novim ekonomskim izazovima. No osim konkretne podrške i projekata kroz razna Vladina tijela poput Državnog ureda za Hrvate izvan RH, jednako je važna podrška, razmjena iskustava i znanja te mišljenja i informacija o političkoj situaciji, životu hrvatskog naroda u BiH, problemima s kojima se suočavaju.
Sve češće, odgovornost nositelja društvene odgovornosti, stranačkih ali i javnih funkcija preuzimaju mladi ljudi. Jedan od njih je i Stjepan Dujo, odnedavno predsjednik Općinskog odbora HDZ BIH Novi Travnik.

Naime, Dujo se danas u Zagrebu susreo s mladim ministrom rada i mirovinskog sustava u Vladi RH, Josipom Aladrovićem. Neslužbeni susret dvojice stranačkih kolega, poslužio je za upoznavanje, razmjenu mišljenja i iskustava. Naime, Bosnu i Hercegovinu na jesen najvjerojatnije očekuju lokalni izbori dok će glasači u RH na birališta početkom srpnja. Naravno, za XI izbornu jedinicu glasat će i Hrvati iz BiH a proces prethodne registracije birača već je otvoren.

Podsjećamo, Aladrović je dužnost ministra preuzeo prije nepunih godinu dana a uvijek vruću stolicu Ministarstva rada i mirovinskog sustava preuzeo je nakon bogatog iskustva kako u javnom tako i privatnom sektoru.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17