Hhrvaticama i Hrvatima

covic hdz

Predsjednik Čović čestitao Dan državnosti Republike Hrvatske

Poštovani predsjedniče Hrvatskoga sabora gospodine Jandroković,

Poštovani predsjedniče Vlade gospodine Plenković,

     koristim prigodu u ime hrvatskoga naroda Bosne i Hercegovine i u svoje osobno, Vama, svim građanima Republike Hrvatske, Hrvaticama i Hrvatima, čestitati Dan državnosti - spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora Republike Hrvatske.

     Hrabrim potezima političkog vodstva i borbom za očuvanje svoje državnosti, ovaj dan je jedan od najznačajnijh prekretnica u novijoj hrvatskoj povijesti, vodi Republiku Hrvatsku do osamostaljenja, suverenosti i međunarodnog priznanja, a hrvatski narod europskoj civilizacijskoj, političkoj, kulturnoj i gospodarskoj tradiciji.

     Osvrćući se na razdoblje od stvaranja neovisne države Republike Hrvatske  njenog članstva u NATO-u i Europskoj uniji, te uz današnju ulogu Republike Hrvatske u promicanju europskih vrijednosti prema zemljama regije, a posebno prema Bosni i Hercegovini, želimo i dalje s vama nastaviti graditi dobrosusjedske odnose i razvijati regionalnu suradnju.

     Uvjeren sam da će odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske i u budućnosti razvijati na obostrano zadovoljstvo i za dobrobit svih naših naroda.

     S osobitim poštovanjem,

              Dr. Dragan Čović

 
 
0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17