Društveno odgovorno poslovanje

donacije boreas

Društveno odgovorno poslovanje posluje u poslovnim tvrtkama Stanić Pića i brenda Juicy, a svoje akcije doniranja svoje proizvode žele poticati i druge na varanje najpotrebnije. S tim u vezi nakon niza uspješnih akcija doniranja u ovoj godini, od kojih smo istakli samo neke i JU Zavod za nezbrinutu djecu Pazarić , Zavod „Drin“ Fojnica, JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja Rada Vranješević gdje je ukupno donirano 18.200 Litara soka, Juicy i dalje nastavlja sa donacijama u ovo teško vrijeme pandemije korona virusa.

Društvena odgovornost i solidarnost u ovom trenutku su borbe protiv korona virusa i najvećih. Imajući na umu, kompanija Stanić Beverages doo i brend Juicy pružile su zdravstvenu podršku u BiH, prvenstveno liječnike, liječnike svih koji svakodnevno brinuli o koronavirusnim infekcijama (COVID - 19).

U želji da malo pomognemo u obavljanju svakodnevnih iscrpnih poslova, kompanija Stanić Beverages doo donirala je 14.040 litara Juicy 100% soka i Klinički centar Univerziteta u Sarajevu 720 litara i sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru 720 litara soka. Takođe, Juicy 100% sok je doniran i kliničkim centrima Tuzla i Banja Luka u ukupnoj količini od 3.100 litara, stoji u priopćenju.

 

Mostar.jpg

 

 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17