• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

#OstaniKući uz besplatnu dostavu

boreas dostava

 

Zbog trenutne situacije sa pandemijom COVID19 virusa i preporučenih mjera zaštite stanovništva od strane nadležnih institucija, kompanija Boreas d.o.o. je poduzela sve preporučene mjere prije svega za zaštitu svojih uposlenika.

Također, u cilju pružanja sigurne, brze i jednostavne distribucije prema svojim potrošačima, u suradnji sa portalom OLX.ba, svim građanima BiH je omogućila da na jednostavan i siguran način mogu obaviti kupovinu i imati svoje omiljene proizvode na kućnoj adresi.

Naime, kompanija Boreas d.o.o. je članica Stanić Grupe, vodeće grupacije u proizvodnji sokova, distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe. Tako su vrhunski brendovi kao što je Juicy, Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Gordon's, Heineken, Karlovačko, Laško, Zaječarsko, Stari Lisac od sada dostupni i u online prodaji.

 Kupci od danas imaju mogućnost da na jednostavan, siguran i brz način odaberu željene proizvode, tako što će posjetiti web stranicu https://boreasshop.olx.ba/ i izvršiti narudžbu iz udobnosti svoga doma.

Dostava je besplatna širom BiH u toku 24 sata, uz minimalnu narudžbu od 25 KM, a sve uvjete kupovine možete pronaći na istoj web adresi.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17