ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

sbk ksb logo

Kantonalni štab civilne zaštite KSB dostavio je Ministarstvu gospodarstva KSB Preporuku za postupanje u vezi s Naredbom Federalnog stožera civilne zaštite kojom obavještavaju da su u konsultaciji s Federalnom upravom Civilne zaštite dali preporuku da poslodavci i druge pravne osobe sami organiziraju prijevoz za svoje uposlenike, uz obvezno poštovanje higijensko-epidemioloških mjera (udaljenost između putnika, zaštitne maske i rukavice, dezinfekcija vozila poslije svake voženje i dr.).

Za svako vozilo obvezno je posjedovanje ugovora o vanlinijskom prijevozu, spisak uposlenika koji se prijevoze ili iskaznica gospodarskog subjekta s fotografijom uposlenika, ovjerena i potpisana od ovlaštene osobe. Ukoliko je vozilo u vlasništvu gospodarskog subjekta, potreban je dokaz o toj činjenici.
Za potrebe poštivanja policijskog sata svi uposleni trebaju imati potvrde gospodarskog subjekta izdane s memorandumom, da uposlenik radi u smjenama, a istu možete preuzeti na Službenoj stranici Vlade SBK (www.sbk-ksb.gov.ba).
"Apeliramo na gospodarske subjekte da se ponašaju odgovorno i da se strogo pridržavaju pojačanih higijensko-epidemioloških mjera izdanih od strane nadležnih institucija kako bi zaštitili sebe, svoje obitelji i najugroženije kategorije stanovništva" stoji u dopisu.

 

Više na linku-->https://bit.ly/2JhS4XW

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17