× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Stranke Općinskog vijeća rade zajedno

sastanak stranke

 U vijećnici je jutros održan sastanka o stanju i poduzetim aktivnostima vezanim za izvanrednim stanjem uzrokovanim borbom protiv epidemije.

Teme sastanka na kojem su osim općinskih službi, direktora Doma zdravlja nazočili i predstavnici stranaka, predsjednici klubova Općinskog vijeća su bile:

Funkcioniranje tijela općinske uprave

Stanje u Proračunu Općine Kiseljak

Stanje i poduzimanje mjera u Službi socijalne skrbi

Stanje i poduzimanje mjera u JU Dom zdravlja Kiseljak

Ipak, središnja tema sastanka bio je način organizacije izdavanja recepata i dostave lijekova kada su u pitanju starije osobe kojima je zabranjeno kretanje. Naime, na području općine Kiseljak se u samo jednom mjesecu propiše preko 9000 recepata.

 

DoneSen je zaključak da će sastanak u istom sastavu biti organiziran idući tjedan kada će se dogovirit način održavanja sjednice Općinskog vijeća, kao i zaduženja službama Općine Kiseljak da pripreme izvješća o radu u vrijeme proglašenja prirodne nesreće kako bi Općinsko vijeće moglo donijeti odgovarajuće odluke.

Predsjednici klubova vijećnika su upoznati o stanju započetih projekata, o stanu postupka javnih nabava a zaključeno je da projekti koji su započeti trebaju biti nastavljeni kao i postupci javnih nabava koji su objavljeni, otvoreni i čiji je postupak u tijeku, sve ostale Javne nabave se obustavljaju do prestanka prirodne nesreće izazvane koronavirusom i sagledavanja mogućnosti nastavka, a sukladno planu javnih nabava.

Dakle, svi projekti i javni pozivi za koje su procedure završene, moraju biti nastavljeni, međutim, pozivi (tipa onoga za sucinanciranje projekata kulture i sporta) će biti prolongirani, odnosno rok će po završetku stanja prirodne nesreće, biti produžen!

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.