• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

U VRIJEME PANDEMIJE

fis vitez

"Mi u FIS-u raspolažemo dovoljnim rezervama roba, konstantno punimo police i bez obzira na veći intenzitet kupovine, cilj nam je, da se kupci osjećaju sigurno u vezi snabdijevanja osnovnim životnim namirnicama. Ono što u ovom trenutku vidimo, po načinu kupovine i kretnja po našim centrima, da među kupcima nema panike i da razumiju situaciju. Kod kupovine brašna nismo ograničili količine, ali apeliramo na građane da ne kupuju prekomjerne količine, jer imamo informacije od naših dobavljača, koje kažu, da neće biti prekida u snabdijevanju. I za sve druge prehrambene robe i higijenske potrepštine Fis ima kontinuirano snabdijevanje i uvjeravanje dobavljača da će tako i ostati" kazao nam je Mladen Gržić, direktor Odjela prehrane u FIS-u.

Iz FIS-a poručuju da će i dalje biti na usluzi svojim kupcima i truditi se da zadovolje sve njihove potrebe, kako bi svi zajedno prevazišli ovu situaciju.

U prodajnim centrima FIS u BiH, poduzete su sve potrebne mjere predostrožnosti koje se odnose na zaštitu kupaca i zaposlenika, a propisanih od strane kriznih stožera u BiH.

Samo zajedničkim odgovornim ponašanjem se možemo suprotstaviti pandemiji koja nas je zadesila.
0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17