ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Izbjegavanje Europe

islamska_drzava.jpeg

 

Upute i savjeti sadrže popis vjerskih smjernica o suzbijanju zaraznih bolesti te preporuku da se trenutačno u sklopu borbe izbjegava djelovanje u Europi.

Iako je napad na europske gradove ranije bio česta i jasna meta, ISIL je promijenio taktiku i sad savjetuje svojim trupama da izbjegavaju Europu, trenutačno žarište pandemije korona virusa, prenosi britanski The Sunday Times

Izdao je ISIL svojim članovima i set uputa kako se zaštititi od virusa, a kao i većina upućuju na redovito pranje ruku, prekrivanje rukom usta prilikom kihanja ili zijevanja i slabiju socijalnu interakciju.

Upute i savjeti sadrže i popis vjerskih smjernica o suzbijanju zaraznih bolesti pa tako Islamska država članovima poručuje da imaju vjeru u Boga i traže utočište u njemu' te da 'bolesti ne udaraju same od sebe, već voljom Božjom'.

U afričkim zemljama gdje je militantna grupa aktivna, zabilježeno je nekoliko slučajeva zaraze, no s obzirom na situaciju u tom dijelu svijeta točnu brojku je teško odrediti. Brojni su potvrđeni slučajevi u drugim zemljama koje ISIL uvrštava kao dio svog kalifata, poput Iraka, Afganistana, Egipta, Alžira i drugih, prenose 24sata.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17